Overslaan en naar de inhoud gaan
Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Beste strip liefhebbers. We hebben het toevoegen en updaten van de stripalbums verbeterd. Echter moeten we hierdoor wel alles opnieuw importeren. Dit zal geleidelijk over de komende weken gebeuren. Houdt de site in de gaten als je je favoriete album(s) nog mist.

Stripboeken Database is een hobbyproject om de Europese stripboek online meer in de spotlight te plaatsen in Nederland en België, zonder dat het verdrinkt tussen diens Amerikaanse en Japanse neefjes en nichtjes.

Gebruik van de website en dat zal ook zo blijven. Om toch nog de kosten te kunnen bekostigen voor het draaien van deze site, zullen er op den duur enkele advertenties geplaatst worden. Daarnaast zal het overzicht met winkelprijzen op een album pagina, affiliate links bevatten.

Stripboeken Database maakt gebruikt van cookies. Deze cookies worden door derden, zoals Google, geplaatst voor de Analytics. En voor het gebruik van advertenties en affiliate links.

Alle informatie met betrekking tot de stripboeken, behoren toe tot de respectievelijke rechthebbenden. Geen van deze rechten liggen bij mij.