Overslaan en naar de inhoud gaan
chubby

chubby

Beste strip liefhebbers. We hebben het toevoegen en updaten van de stripalbums verbeterd. Echter moeten we hierdoor wel alles opnieuw importeren. Dit zal geleidelijk over de komende weken gebeuren. Houdt de site in de gaten als je je favoriete album(s) nog mist.

Over chubby
Ondergetekende particulier heet u welkom in zijn appartement/shop. Deze bevat complete series, luxe uitgaven, zeldzame exemplaren, secundaire literatuur, beeldjes, striptijdschriften enz. Jarenlang heb ik -senior jaargang 1947- van alles verzameld en zodoende een gigantische collectie verkregen. Omdat het bijna ondoenlijk is van alle items foto's te maken, worden deze op aanvraag verzonden. Ook probeer ik zo goed mogelijk de conditie(s) van de aangeboden items te omschrijven.
Nieuwstaat puriteinen raad ik aan eerst even contact op te nemen. Dat kan ook via 074 2660501. Uiteraard heb ik alle aangeboden strips minimaal eenmaal gelezen/ingekeken. Albums kunnen indien gewenst ook (voor bepaalde tijd) i.v.m. de verzendkosten worden gereserveerd.

Verzendkosten
Mijn prijzen zijn exclusief porto en een bijdrage (tussen 1,00-2,50 euro) voor afhandeling en materiaalkosten, omdat ik de kosten als particuliere verkoper niet als bedrijfskosten op kan voeren. Verzenden gebeurt uitsluitend via postnl. Op verzoek worden kavels (extra) verzekerd verzonden. Bij normale verzending aanvaard ik geen aansprakelijkheid bij zoekraken e.d.

Voorwaarden
Na bestelling/betaling probeer ik in principe alles binnen een week af te handelen. Indien om een of andere reden niet tevreden, probeer ik altijd een goede oplossing te vinden. Met vriendelijke groet (shop chubby), Herbert Nijhuis
[email protected]

Nederland https://prf.hn/click/camref:1101l5eML/destination:https%3A%2F%2Fwww.lastdodo.nl%2Fshop%2Finfo%2Fchubby