Overslaan en naar de inhoud gaan
Keisinho

Keisinho

Beste strip liefhebbers. We hebben het toevoegen en updaten van de stripalbums verbeterd. Echter moeten we hierdoor wel alles opnieuw importeren. Dit zal geleidelijk over de komende weken gebeuren. Houdt de site in de gaten als je je favoriete album(s) nog mist.

Over STRIPBTEASER
Welkom in mijn shop.
Bij afname van meer dan 4 titels in één bestelling kunnen we korting geven. Is een prijs te hoog dan is een serieuze bieding natuurlijk altijd mogelijk.
Begrippen als: "goede Staat" of "redelijk" zijn relatief. De staat waarin het item zich bevindt, is afhankelijk van eenieders persoonlijke beleving en interpretatie.

Verzendkosten
Vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.
Verzendkosten en voorwaarden volgens de gangbare posttarieven.
(verzending via KIALA is niet mogelijk; wij versturen uitsluitend via reguliere post).
Daarnaast kan een klein bedrag aan verpakkingskosten worden berekend. (€0,40 tot maximaal €0,80 cent per item). Uw bestellingen worden namelijk met de grootst mogelijke zorg verpakt.

Voorwaarden
Uw bestelling wordt uiterlijk 14 dagen voor u gereserveerd.
Zodra het bedrag bij ons is bijgeschreven, doen wij de bestelde items binnen 2 werkdagen op de post.
Wij zijn niet aansprakelijk voor eventueel verlies of beschadiging tijdens de verzending. Aangetekende verzending is desgewenst op verzoek mogelijk. Kosten koper.
Persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden ter beschikking gesteld.
Indien u als verkoper per abuis verkeerde items besteld heeft, bestaat bij bestellingen vanaf 15 euro excl. verzendkosten, de mogelijkheid items te ruilen. (de verzendkosten van zowel de retourgoederen als de nieuw bestelde item(s), zijn voor rekening koper).
Mocht een item u echt niet bevallen, laat het ons weten en dan zullen we proberen een oplossing te vinden die beide partijen past.
Bent u ontevreden laat het ons weten, bent u tevreden vertel het anderen!

Nederland https://prf.hn/click/camref:1101l5eML/destination:https%3A%2F%2Fwww.lastdodo.nl%2Fshop%2Finfo%2FKeisinho